dijous, 13 de març del 2008

Propera mani a Girona



La Plataforma No a la MAT i l'Associació de Municipis MAT us convoquen a una nova manifestació contra la MAT a Girona, el pròxim diumenge 30 de març a les 11.30h. El comunicat que s'està difonent és aquest:

"Si les manifestacions anteriors ja varen ser un èxit de participació, aquesta volem que sigui memorable i que esdevingui un punt d'inflexió en els més de tres anys que fa que lluitem contra la imposició d'aquesta infrastructura que encara avui, i malgrat la nostra insistència, no ha estat justificada. Per tal de pressionar el coordinador europeu de la interconnexió elèctrica França-Espanya, les autoritats espanyoles i franceses i els promotors del projecte a totes dues bandes dels Pirineus perquè desestimin el projecte, és summament important que aconseguim mobilitzar el més gran nombre possible de persones per a aquest acte, que com els anteriors volem que sigui una expressió democràtica i festiva de la nostra ferma oposició a la MAT.

Amics i companys, comptem amb el vostre suport i estímul per difondre aquest missatge i animar els vostres socis, afiliats, amics i familiars a participar a la manifestació de Girona. Tots junts contra la MAT.

Pel futur del territori, ARA O MAI!"

4 comentaris:

LNC ha dit...

Si us plau mireu aquest arbre:

http://silsdelaselva.wordpress.com/2008/03/11/com-tenim-el-lledoner/

LNC ha dit...

Si us plau mireu aquest arbre:

http://silsdelaselva.wordpress.com/2008/03/11/com-tenim-el-lledoner/

LNC ha dit...

Més imatges:

http://silsdelaselva.wordpress.com/2008/03/02/el-lledoner-de-can-cabirol/

L'animal humà ha dit...

Sembla que el tema del lledoner ha generat una bona polèmica en els blocs de Sils. Sense voler entrar en polèmica, a mi em sembla que, normatives a part, aquest és un exemple de com el creixement urbà es menja la natura que tenim més a prop. Semblaria que en aquest cas hi ha voluntat dels propietaris per respectar els arbres. Però de vegades la bona voluntat no és suficient i, si no, mirem el que ha passat amb els pins pinyers del clot entre Mallorquines i Can Cabirol. Els van deixar dempeus però les mateixes obres els van matar i els van haver d'acabar tallant. Amb els arbres, com en tot, no n'hi ha prou de mirar la superfície... cal buscar les arrels.